Min inläsare Gunilla Leining intervjuades på Nyhetsmorgon igår.

Igår på Nyhetsmorgon pratades det ljudböcker. Årets mest lyssnade inläsare Gunilla Leining och författaren till årets mest lyssnade ljudbok, Sofie Sarenbrant (Skyddsängeln) intervjuades.

För mig som har Gunilla Leining som inläsare till min deckarserie känns det ju förstås fantastiskt att hon är den inläsare som de flesta ljudbokslyssnare tycker är allra bäst, särskilt viktigt är det också eftersom en del ljudbokslyssnare faktiskt väljer ljudbok efter inläsaren i första hand, inte författaren.

När jag fick vara med och välja inläsare (hon var förlagets första-förslag) hade jag ingen aning om hennes popularitet, utan valde henne helt enkelt för att jag tyckte hon var den bästa. När jag lyssnar på Våroffer och Gryningsdåd tycker jag att hon gör karaktärernas röster precis så som jag vill ha dem. Jag ser verkligen fram emot att lyssna på hennes kommande inläsning av Fallet Nathalie, så jättekul att se en intervju med henne.

Sofie Sarenbrant är också väldigt intressant att lyssna på. Jag har lyssnat på samtliga böcker i Emma Sköld-serien (där Skyddsängeln är den senaste boken) och det förvånar mig inte att just hennes bok ligger i topp, jag gillar verkligen hennes böcker.

Här är klippet med Gunilla och Sofie från Nyhetsmorgon: https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/f%C3%B6rfattaren-sofie-sarenbrants-ber%C3%A4ttelser-%C3%A4r-ljudbokssucc%C3%A9er/13735507

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s