Nästa helg befinner jag mig på torget i Skövde igen!

Helgen som gick, den 11 och 12 december befann jag mig tillsammans med min författarkollega Karin M. Karlberg på torget i Skövde. Vi hade en av de åtta röda bodarna som utgjorde Skövde julmarknad. Vår bod hade verkligen bra läge mitt på torget, kolla in:

Det blev en del försäljning, vilket förstås var jättekul, men det blev också många trevliga samtal om både det ena och andra.

En ung tjej berättade att hennes lärare läst min bok Den blomstertid nu kommer högt för klassen på en av Skövdes skolor, vilket förstås var jättekul att höra! Den boken öppnar upp för många intressanta frågor om etik, moral, hierarki och psykisk ohälsa bland unga. Boken kan också ge intressanta diskussioner om jämförelser nu och då. För Den blomstertid nu kommer utspelar sig på 80-talet, och mycket ser ju annorlunda ut idag, medan väldigt mycket inte har ändrat sig ett dugg.

Väldigt många drömmer om att skriva en bok, och detta blev tydligt under helgen.

Det blev en del diskussioner om litteratur och hur man egentligen går tillväga för att skriva en bok, både med personer i yngre tonåren och personer som passerat 80.

Många sa att de tyckte det var kul att få möjlighet att prata med lokala författare och mycket positivt var också att få höra många som sa ”De böckerna har jag hört talas om” när de såg mina deckare.

Det som var negativt var att det blev väldigt kallt efter ett tag, och när jag skriver väldigt kallt menar jag det verkligen. Men trots kylan rådde inga ledsamheter hos oss i boden, som ni ser på denna bild:

Jag hatar kyla, men jag älskar att få diskutera mina böcker, så det är bara att trotsa kylan … och nästa helg kommer jag att befinna mig på torget igen, då med en helt annan författarkollega, också denna gång en lokal författare, nämligen Jan-Erik Ullström!

Mer info om det eventet kommer förstås här på bloggen under veckan! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s