Jag kommer vara med på Knistad Julmarknad även detta år!

Knistad Herrgård är ett fint hotell som ligger lite utanför Skövde, och där anordnas julmässa sedan ett antal år tillbaka.

Foto: Maria Richardsson (Bild tagen ett tidigare år)

Förra året, när vi befann oss mitt i pandemin, var mässan helt utomhus och kallades för Knistad Julpromenad. I år heter mässan Knistad Julmarknad och även detta år kommer mässan att vara helt utomhus.

Så här står det på Knistads hemsida:

Den 6-7 november anordnar vi vår årliga julmarknad i herrgårdsmiljö.

Kom och njut av julstämningen tillsammans med våra utställare. Årets upplaga är anpassad till rådande tider och hålls helt och hållet utomhus.

Runtom herrgården träffar ni våra hantverkare som säljer godsaker, julpynt och presenter samtidigt. I vår festpaviljong finner ni café med tillfälle för julfika eller lättare mat. Inne i herrgården serveras en skön lunchbuffé.

Marknaden är öppen lördag och söndag kl.10:00-16:00

Även i år kommer jag och mina två författarkollegor Annette Brandelid och Karin M. Karlberg att vara med som utställare. (Bild tagen förra året.)

Förra året var Våroffer precis nysläppt, och det var stort intresse för den boken. I år har jag förstås även med mig Gryningsdåd som inte hade hunnit släppas då. Det roliga med mässor är att det inte nödvändigtvis är den senaste boken som skapar intresse, jag har märkt att för varje bok jag släpper ökar intresset också för de tidigare böckerna, alltså Den blomstertid nu kommer och Och allt blir återfött.

Jag ser fram emot Knistad Julmarknad! Mycket! Det är alltid så mysigt att vara med där!

Trevliga kollegor, trevliga besökare och trevliga arrangörer – och så lite julstämning på det! 🙂

Här kan du läsa mer om Knistad Julmarknad: Startsida – Knistad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s