Vill du gå min skrivarkurs i skövde? kolla in detta inlägg!

Min skrivarkurs på Studiefrämjandet i Skövde har varit vilande ganska länge på grund av de restriktioner som varit, men nu äntligen ser det ut som om vi faktiskt kan köra igång en ny kursomgång snart!

Jag har fått en hel del frågor om den här kursen under pandemin, när den beräknas köra igång igen, och nu är vi alltså förhoppningsvis på gång.

Författarkurs – Att skriva en bok

Kursen heter ”Att skriva en bok” och tanken är att man ska få verktyg till att ta sig vidare i sin egen skrivprocess oavsett var i den processen man befinner sig. Att skriva en bok handlar inte bara om att skriva sida upp och sida ner, utan mycket mer än så.

En skrivarkurs för dig som söker inspiration för att utveckla ditt skrivande. Att skriva en bok handlar inte bara om att skriva sida upp och sida ner, utan mycket mer än så. Här får du lära dig hur man skapar trovärdiga karaktärer, vad gestaltning innebär, hur man skriver synopsis och mycket mer. Du får metoder för att skapa skrivtid och tips för att hantera skrivsvackor. Vad innebär redigering, research och hur hittar man sin egen författarröst? Och när är boken redo att skicka till förlag? Fokusering ligger också på diskussioner och naturligtvis på just ditt eget skrivande.

Kursledare: Maria Richardsson debuterade som författare med ”Den blomstertid nu kommer” släppt på Lindskog Förlag i september 2017. Sedan dess har hon släppt ytterligare tre böcker och redigerar just nu en femte bok. Hon tilldelades Skövde Kulturstipendium 2021, var nominerad för en av böckerna i Storytel Awards 2021 och en av hennes böcker har nått tredjeplatsen på Storytels topplista. Maria Richardsson har gått utbildningen Skrivarlinjen på Skrivarakademin i Stockholm och bloggar på mariasforfattarblogg.com.

Upplägg: Vi träffas vid 6 tillfällen, 90 minuter per tillfälle.

Tid: Måndagar 18.30 – 20.00 ( startar när vi får ihop minst 7 deltagare )

Förkunskaper: Kursen passar både dig som redan håller på och skriver en bok såväl som dig som vill komma igång med ditt skrivande.

  • Plats: Studiefrämjandet Skövde
  • Pris: 1.100 kr
  • Kursledare: Maria Richardsson
  • Antal tillfällen: 6
  • Timmar: 12 studietimmar á 45 min
  • Arr.nr.744

Länk: https://www.studieframjandet.se/vastra-gotalands-lan/gustav-arrangemang/kurser/1900/januari/forfattarkurs—att-skriva-en-bok/

Den som vill anmäla sig till skrivarkursen skickar intresseanmälan till Studiefrämjandet via länken.

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s