Om att våga ta steget, och samtidigt en kärleksförklaring till mina fantastiska läsare!

Jag är så oerhört glad över att jag vågade ta steget den där gången, det där stora steget mot mitt nya liv! För min del handlade det om att säga upp mig från mitt fasta jobb som jag hade haft i nästan 20 års tid, och jag har varit inpräntad ända från barnsben att man inte får säga upp sig från ett fast jobb utan att ha en annan trygg inkomst som alternativ, men jag gjorde det ändå. Detta är förstås ingenting jag rekommenderar, jag tycker också att man ska hålla väldigt hårt i sitt fasta jobb, men varje fall är unikt, och i mitt fall var det absolut det bästa att göra.

Jag tjänar mindre nu än vad jag gjorde då, samtidigt har aldrig jobbat så mycket som nu. Jag jobbar långt mer än heltid! Men aldrig någonsin har jag haft ett jobb som utvecklar mig mer än detta, som får mig att må så bra som detta. För mig har trygghet alltid varit något av det allra viktigaste, men det jobbet jag har nu är inte det minsta tryggt, och jag älskar det ändå!

Varje dag riskerar jag nya sågningar, varje dag riskerar jag personpåhopp (ja, det finns folk som blir arga på mina karaktärer och vill låta mig stå tillsvars för det), men varje dag finns också chansen till nya, fina recensioner, nya fina läsarkommentarer och nya fina kontakter.

Jag tar åt mig av sågningarna, blir ledsen, och jag försöker jobba med att släppa det. Men all den där positiva feedbacken som jag får från mina läsare, det väger ju upp hur lätt som helst.

Väger upp och tar över!

Om ni bara visste hur mycket era fina ord betyder, alla ni, var och en som lägger in en recension någonstans på någon av mina böcker eller som hör av sig i ett privat meddelande på Instagram eller messenger eller via bloggen. Ni ger mig all den energin som behövs för att fortsätta med det jag gör.

Tusen tack till er alla!

Kolla in de här fina orden en för mig okänd tjej skickade till mig förra veckan:

Hej.

Jag vill först börja med att säga hur otroligt bra författare du är!

Båda dina böcker om Lena har jag lyssnat färdigt på senaste dagarna och jag vill bara ha mer!

Tack!!

Tack för att du har skrivit så spännande och bra böcker!

Fortsätt med det du gör!

Bästa böckerna jag läst!

När kommer nästa bok om Lena?

För visst kommer det fler?

Varenda mening i texten ovanför gör mig glad och tacksam så det skriker om det!

Och ja, SJÄLVKLART kommer det fler böcker om Lena! 😀

Hur skulle jag kunna sluta skriva böcker om Lena efter dessa ord?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s