Igår boksignering, idag bokutlämning.

Igår var det boksignering på mysiga Gusto Classico i Hjo. De flesta signeringar är ju inställda nu, men Gusto har en stor lokal så det fungerar att hålla lämpligt avstånd.

Jag och Annette Brandelid (deckarserien af Hjo) hade en trevlig stund där, och det hade säkert de som köpte böcker av oss också.

Jag och Annette har våra böcker på Gusto annars också, så den som håller till i Hjo och är intresserad av mina böcker (eller Annettes) kan kolla in där. Mitt bland alla italienska delikatesser finns det nämligen en bokhylla där böcker finns till försäljning.

Bild från signeringen igår.

Som författare jobbar man ju ensam största delen av tiden. Att skriva en bok är förstås ett ensamjobb. Men precis som på ”vanliga” jobb har man behov av arbetskamrater man kan prata med. Att diskutera ljudboksutgivning jämfört med pappersboksutgivning, olika förlag, marknadsföringsidéer, olika erfarenheter, tipsa om vad som har funkat bäst och vad som har funkat mindre bra.

Efter signeringen gick vi till café Guldkanten, där vi ”varvade ner” med var sin räkmacka.

Bild från café Guldkanten.

Det var en fin dag.

Idag blir det utlämning av en hel del böcker som folk har beställt, jag har gjort iordning små påsar här med olika tidpunkter för avhämtning på! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s