Fråga ut mig ikväll!

Ikväll klockan 19 börjar min digitala föreläsning om mitt författarskap och min skrivarkurs ”Att skriva en bok.” Föreläsningen är ett arrangemang av Studiefrämjandet Skaraborg. För att kunna se detta behöver du en länk, övrig info finns i länken här nedanför.

Om du har frågor till mig, oavsett om det gäller mina böcker, mitt skrivande eller mina skrivtips så kan du ställa dem under kvällen så svarar jag på dem i sista delen av föreläsningen.

Vad vill du veta mer om?

Länk: (3) Att skriva en bok – Maria Richardsson (Distansföreläsning) | Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s