Den första gången jag testade på deckargenren.

Jag gillar verkligen alla minnen man blir påmind om på Facebook. Det hjälper mig lite att hålla koll på tiden, hur länge sedan det var man gjorde något visst och så där.

Igår dök ett minne upp som jag efter att ha läst det inser att det måste vara minnet från den allra första gången jag skrev något inom deckargenren, även om det bara handlade om en kort novell. Intressant att jag sitter här tre år senare och har två deckare utgivna och håller på med en tredje.

För tre år sedan fanns inte de tankarna överhuvudtaget. Så här skrev jag då:

”Jaha, tisdagskväll … Och här sitter jag och planerar ett mord … Tror jag har koll på detaljerna nu, så det är nog bara att köra igång! (Ja, det är veckans uppgift på utbildningen alltså, kanske jag skulle tillägga … ) 😉

Tänk om jag då visste att jag tre år senare skulle ha de här två i bokhyllan hemma …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s