Boksläpp till Gryningsdåd!

Det här med boksläpp.

Ska man ha ett event i samband med att man släpper en ny bok eller inte?

Jag tycker det!

Jag har alltid gillat festliga tillställningar med snittar och bubbel. Att få ett boksläpp att kännas roligt, avslappnat och lite festligt samtidigt som det inte ska bli för dyrt. Mina boksläpp i samband med att mina två första böcker kom ut var precis så. Öppna tillställningar på Skövde Stadsbibliotek, jag hade fixat alkoholfritt bubbel (eftersom det var ett bibliotek) och hade ställt fram snittar och snacks. Och så hade jag bästa side-kicken vid min sida, Petronella Simonsbacka, som intervjuade mig om boken. Det minglades och jag signerade böcker.

Så släpptes min tredje bok, Våroffer. Det var mitt i pågående pandemi och dagen bara passerade som vilken dag som helst.

Nu när Gryningsdåd, min fjärde bok, är nysläppt bestämde jag mig för att testa på det här med digitalt boksläpp.

Kanske behöver man inte krångla till det?

Sagt och gjort, jag monterade mobilen på sonens notställ och filmade mig själv under trappan när jag pratade om boken och skålade för den.

Well, så värst festligt kanske det inte blev, men jag fick iallafall känna att jag hade ett boksläpp igen. Snittar får det väl bli vid något annat tillfälle. 😉

Kolla gärna in och lägg en kommentar! 🙂

Här hittar du boksläppet: https://fb.me/e/1lKBJH8EX

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s