Julerbjudande på mina böcker!

Den som bor i närheten av Skövde (jag bor i Igelstorp mellan Skövde och Tibro) kan komma hit och hämta böcker för att slippa fraktavgiften. Böckerna överlämnas då snabbt vid dörren och betalas med swish, detta på grund av rådande restriktioner. Men jag säljer endast böcker hemifrån efter överenskommelse, så kontakta mig först, antingen här, via min kontaktsida eller via pm så vi kan boka tid och prata om hur boken/böckerna ska signeras. Meddela om du önskar boken inslagen som julklapp så fixar jag det!

En tanke på “Julerbjudande på mina böcker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s