Hur blir en bokhandel mysig?

En bokhandel som definitivt är en av de mysigaste jag varit inne i är Ellens café och bokhandel i Ronneby. Jag hade förmånen att hålla en föreläsning om mitt författarskap där en gång och det var så många saker som gjorde den upplevelsen speciell.

Vad gör en bokhandel mysig?

Det jag minns särskilt med Ellens är att kombinationen café och bokhandel kändes så naturlig. Lokalen var uppbyggd i olika sektioner som inbjöd till att sitta och koppla av. Jag minns en mjuk soffa, en skön fotölj, en julgran skapad av böcker. Jag minns fantastisk gofika, inbjudande atmosfär och en mycket trevlig bokhandelsinnehavare.

Självklart är det så att jag blir färgad av att mina två första böcker finns i butiken och att jag har fått vara veckans författare, men håll med om att denna video som jag hittade på Ellens Facebooksida är mysig? (Och ja, kanske känns det lite extra mysigt för mig att jag ser Den blomstertid nu kommer och Och allt blir återfött skymta förbi i klippet.)

https://www.facebook.com/ellenscafebokhandel/videos/1264136050652605/

Har ni någon favoritbokhandel?

Vad tycker ni gör en bokhandel extra mysig?

Bilder från när jag var på Ellens för drygt ett år sedan.

Länk till Ellens café och bokhandel: Ellens cafe och bokhandel (ellensbokcafe.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s