Här finns mina böcker.

På måndag kommer mitt julerbjudande på mina böcker men i dessa tider vill jag också nämna att mina böcker finns hos flera lokala bokhandlare, jag vet att många vill stötta just den lokala bokhandeln så att den ska kunna leva kvar även efter Coronan! Det är naturligtvis inte så att jag uppmanar folk att springa på stan just nu, detta är bara en information.

Så du som vill köpa någon av mina böcker i din lokala bokhandel: Gå in bokhandeln och fråga efter boken. Om de inte har den boken du söker i just den affären så kan de oftast ta hem den på beställning.

I Akademibokhandeln i Skövde finns alla tre böcker (och den fjärde när den har kommit ut), och som jag uppfattade det ska Våroffer även finnas i Akademibokhandeln i Falköping. Skara bok och lek har Våroffer, Elanders bokhandel i Tibro har förmodligen alla tre, Karlsborgs bokhandel har minst två av titlarna och Ellens café och bokhandel i Ronneby har de två första.

Men jag får oftast inte besked när en bokhandel tar in min bok, så fråga gärna, och den som ser någon av mina böcker i någon annan affär än de som står listade här får jättegärna berätta det för mig så jag kan uppdatera min lista. Jag vet att i Stockholm fanns Den blomstertid nu kommer på flera ställen, men nu vet jag inte. Det händer saker hela tiden med den här listan och mina böcker, därför är den sällan helt uppdaterad, så hjälp mig gärna att uppdatera listan om något jag har skrivit här inte stämmer!

Nya samarbeten och nya lösningar är alltid trevliga och i centrala Hjo finns en helmysig butik som heter Gusto som säljer italienska delikatesser, och den affären har startat med försäljning av ett litet urval böcker och i detta urval finns just mina böcker! Jag har nämnt detta förut men nämner det igen, så att ni som håller till i Hjo vet. (Och på Gusto har jag också ett inplanerat event framöver, något jag kommer skriva mer om i ett annat inlägg.)

Givetvis går alla mina böcker också att beställa i nätbokhandeln, exempelvis Adlibris och Bokus.

Bild från Akademibokhandeln i Skövde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s