Känslosamma tankar innan boksläpp.

Vaknade mitt i natten och kunde inte somna om.

Jag tänker på mitt kommande boksläpp av Gryningsdåd, det som kommer att ske antingen i slutet på denna vecka eller någon av dagarna i nästa vecka. Det som på grund av Covid 19 kommer att passera ganska obemärkt förbi … för många andra, men inte för mig.

För mig är det jättestort!

Så som ett boksläpp alltid är.

Gryningsdåd är min fjärde bok och min andra deckare. Del 2 i Lena Borell-serien.

Våroffer har gått jättebra, fler och fler hittar till den som pappersbok, och som ljudbok hade den en bra bit över 8.000 lyssningar sist jag kollade.

Den här gången släpps pappersboken först, vilket innebär att jag faktiskt inte har en aning om vilken typ av siffror jag kan förvänta mig. Och det är just det, man kan egentligen inte förvänta sig något, för hur vet jag hur andra tänker?

Lite vet jag ju förstås hur andra tänker, för många har ju varit tydliga med att de väntar på att Gryningsdåd ska komma ut så de kan kasta sig över fortsättningen om Lena Borell och Thomas Bergwall. Och det är jag förstås jättetacksam över. Jag VET att det finns ett stort intresse för den här boken!

Som författare tycker jag mycket om Gryningsdåd. Jag kan inte rangordna mina böcker (det skulle vara som att rangordna mina barn) men jag är jättenöjd med boken. Den är spännande och känslosam. Och jag tycker verkligen att jag har fått till storyn. Men det är bara mina åsikter.

Jag funderar mycket över vad mina läsare kommer att tycka.

Allt är så skört just nu, så här innan.

Orörd mark.

Ska den hyllas eller sågas? Passera obemärkt förbi?

Mina tankar går upp och ner väldigt mycket.

Jag hoppas på en explosion förstås. Det är ju det jag hoppas på varje gång.

Vadå explosion?

Jag kan inte riktigt specificera det.

En explosion av känslor?

Ett WOW med stora bokstäver?

De som älskade Våroffer, vad kommer de tycka om den här? Kommer den att leva upp till förväntningarna?

Om det vet jag just nu inget.

Det är mörkt och tyst i huset, och jag är ensam med mina tankar och mina känslor.

Och jag hoppas på så mycket med den här boken förstås.

Såklart.

Tids nog får jag veta. Och för varje dag som går kommer jag närmare.

Närmare era åsikter.

Närmare er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s