Vill du se en föreläsning med mig där jag pratar om mitt författarskap och min skrivarkurs?

Nu har du chansen!

På distans såklart och helt utan kostnad. 🙂

Jag kommer att berätta om mina böcker och om hur jag har tänkt när jag har skrivit dem men också om min väg till utgivning och hur jag jobbar som författare. Eftersom detta är ett evenemang med Studiefrämjandet så kommer jag självklart också att berätta om min kurs ”Att skriva en bok” som jag är skrivledare för just på Studiefrämjandet i Skövde.

Ett bra tillfälle för den som söker inspiration i sitt skrivande, för den som har ”fastnat” i sitt manus eller helt enkelt är sugen på skrivtips.

Tipsa gärna dina skrivande vänner om detta Facebook-evenemang som äger rum den 15 december mellan 19.00 och 20.30. På slutet av detta evenemang är det tänkt att jag ska svara på alla era frågor, så ta chansen nu om det är något ni undrar över eller är nyfikna på när det gäller mina böcker och mitt skrivande, eller om ni har specifika frågor om hur ni ska komma vidare med ert eget manus.

Observera att du måste ha en länk för att ha möjlighet att se detta, och därför måste du anmäla dig i förväg.

All info finns i länken till evenemanget här nedanför så kolla in:

Att skriva en bok – Maria Richardsson (Distansföreläsning)

Fotot på mig i evenemanget, samma som bilden här i inlägget, är taget av Chatrin Carlsson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s