Det är oerhört viktigt för mig att få ut mina böcker både som fysiska böcker och ljudböcker.

Min debutbok var Den blomstertid nu kommer. Så fort den hade kommit ut började jag fundera över hur jag skulle få ut den som ljudbok och e-bok. Sedan kom Och allt blir återfött och jag insåg att jag nog behövde jobba lite mer aktivt för att få ut dem som ljudböcker.

När min första deckare Våroffer släpptes gjorde den det just som ljudbok. Då var tankarna istället de motsatta: Hur ska jag få ut den här som fysisk bok???

Ingenting löser sig av sig själv, i alla fall inte för en författare som inte är känd. Men det handlar om att inte ge upp, och det handlar om att ta varje nej som en anledning till att reflektera över hur man ska tänka om för att nå sitt mål.

Den blomstertid nu kommer släpptes som ljudbok och e-bok i juni, och Och allt blir återfött släpptes som ljudbok och e-bok i juli, båda på Word Audio Publishing.

Och Våroffer då? Jo, den är just nu hos tryckeriet, den är på gång att släppas både som fysisk bok och e-bok på Joelsgården Förlag!

Hur vet man att boken är tillräckligt bra för att orka fortsätta kämpa för den?

Mitt tips: Se till att varje bok du släpper känns minst lika bra som den du släppte innan, om den inte är det så fortsätt redigera tills den är det! Då vet du att varje bok är värd att kämpa för!

Här en kort video om mina böcker. Tusen tack Petronella Simonsbacka för den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s