Snart går Våroffer, pappersboken, till tryck!

Idag är det lördag och jag tvättar, förbereder mat och korrekturläser. Nu går jag nämligen igenom texten till Våroffer, den kommande pappersboken, för allra sista gången. Det är så svårt att bestämma sig för att det är nog, men till slut måste man ändå göra det.

När man har korrekturläst för mycket ser man nästan inte texten längre utan allt känns bara som en massa skiljetecken som hoppar omkring … Så känns det för mig i alla fall.

Igår fick jag se mitt nya bokomslag för första gången. Många undrar kanske varför man inte automatiskt använder sig av samma omslag, och det gör man ju när man har samma förlag till ljudboken och pappersboken. Men eftersom jag har olika förlag till ljudboken och pappersboken så blir det också två olika omslag.

Ljudboken är utgiven på Lind & Co, och Joelsgården Förlag kommer att ge ut Våroffer som pappersbok och e-bok.

Jag tycker väldigt mycket om mitt omslag till Våroffer, ljudboken. Men omslaget till en pappersbok är ju faktiskt ännu viktigare, eftersom man kan visa upp en pappersbok på ett helt annat sätt.

När jag fick se mitt nya omslag, det som ska vara på pappersboken, kände jag mig helnöjd på en gång! Det är ett omslag som verkligen har fångat stämningen i boken på ett jättebra sätt. Det är ett omslag som får igång väldigt många olika känslor i mig, och boken har ju beskrivits av många som just känslosam. Lite längre fram kommer jag förstås lägga upp omslaget här så ni får se det.

Det är spännande nu … Än finns inget släppdatum, men det är så häftigt att det är på gång!

Och att omslaget blir så bra!!!

Foto: Chatrin Carlsson

Den här bilden, som alltså inte på något sätt har med omslaget att göra, har ganska stor relevans för handlingen i boken. Den visar ett bostadsområde i Skövde där en hel del av bokens scener utspelas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s