Helsida om att Våroffer ska bli fysisk bok i Skaraborgs Läns Tidning, Falköpings Tidning och Västgötabladet!

I söndags fick jag följande artikel skickad till mig, en helsida från Skaraborgs Läns Tidning, SkLT. Jag är glad och tacksam för att jag har vänner som hjälper mig hålla koll!

När man blir intervjuad finns alltid en risk att något blir fel, och det första jag gör när jag läser en ny artikel om mig är att skumma igenom texten lite snabbt för att kolla upp den saken. Att det finns risk att något blir fel behöver ju inte bero på att det är reportern som har missuppfattat, utan lika mycket på att det är jag som uttrycker mig lite oklart.

Den här artikeln är jättebra skriven tycker jag, stämmer hur bra som helst, fast det är klart att jag har fått in lite pengar på det jag har skrivit, även om det inte är några stora summor.

”Våroffer som ett experiment” är rubriken, och så är det verkligen. Jag hade inte alls planerat att skriva en deckare när jag började skriva på Våroffer, jag ville bara skriva i en helt annan genre än för unga vuxna, eftersom jag behövde ett avbrott från Och allt blir återfött som jag höll på att skriva då.

Jag visste att jag absolut inte skulle kunna hålla mig till alla de regler som fanns kring hur man skulle skriva för att skriva en deckare. Jag kände väldigt tydligt att ska jag göra det här så måste jag få göra det på mitt sätt.

Och det blev ju bra. 🙂

Och nu är Våroffer alltså på gång även som fysisk bok …

Jag längtar!

Länk: https://www.skaraborgslanstidning.se/logga-in/skovdepolis-huvudperson-i-maria-richardssons-forsta-deckare-varoffer-har-varit-som-ett-experiment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s