Nu finns även min senaste artikel i Kommunalarbetaren utlagd på deras hemsida!

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om att jag var med i Kommunalarbetaren nummer 6, 2020, en artikel där jag och författaren Åsa Linderborg delade med oss av våra skrivtips. Det här är min tredje intervjun i Kommunalarbetaren, och det känns kul att vara med i samma artikel som Åsa Linderborg eftersom hon är författare till en bok som jag verkligen vill läsa, ”Mig äger ingen.”

I går såg jag plötsligt att Kommunalarbetaren lagt ut artikeln även på sin hemsida, sin Facebooksida och sin Instagramsida. Kul!

Facebook:

Instagram:

Och här är länken till artikeln på hemsidan:

https://ka.se/2020/08/03/forverkliga-drommen-att-skriva/

Foto på mig: Chatrin Carlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s