Var kan man få tag på mina böcker i Skövde?

Den blomstertid nu kommer och Och allt blir återfött finns till salu på Akademibokhandeln i Skövde. Böckerna kan också lånas på flera bibliotek, bland annat på Stadsbiblioteket. (Jag har inte koll på via vilka bibliotek som du kan lyssna på ljudboken till Våroffer, men jag vet att den är under inköp på många bibliotek runt om i landet.)

Det var ett tag sedan jag var inne i Skövde överhuvudtaget, jag bor i ett samhälle utanför stan, och som läget är nu försöker jag undvika att åka in till centrum i onödan. Men nu i veckan var jag där och då kollade jag till mina fysiska böcker.

Där stod de och såg tjusiga ut.

Akademibokhandeln, Skövde: Jodå, det finns ett exemplar av Den blomstertid nu kommer och ett exemplar av Och allt blir återfött i hyllan med unga vuxna-böcker. Fast de är inte helt lätta att upptäcka.

Stadsbiblioteket, Skövde: Kolla in placeringen av böckerna! Mycket snyggt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s