Roligt att kolla statistik för Marias Författarblogg.

Det här med statistik på bloggen är förstås intressant, att ha koll på vilka inlägg som blir mest lästa och vilka som inte blir det. Tydligen kan jag se var i världen folk har varit inne på min blogg. Kolla in statistiken för juni 2020:

Oftast handlar det nog om att folk är på semester och går in på bloggen, men knappast när det gäller juni 2020.

Och även om statistiken inte är helt lätt att förstå sig på i alla lägen så är den rolig att kolla in. Som bilden på Världskartan, om en person i Ryssland går in, då ser det plötsligt ut som om bloggen har erövrat halva världen.

Haha. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s