I morgon släpps ”They tell me”, min första låt på Spotify!

I morgon, fredag den 26 juni, släpps den.

They tell me.

Med text av mig och med musik av Rickard Linde.

Den första singeln från My Sweetest Punch kommande album.

Min första låt på Spotify.

Det är lätt att se likheter mellan att släppa en låt på Spotify och att släppa en bok. Det allra troligaste är nämligen att låten/boken försvinner bland alla andra låtar/böcker. Fast man måste ju som textförfattare/författare alltid tro på/jobba för att låten/boken ska nå ut.

Jag vet hur man gör för att jobba på att få en bok att nå ut, men hur gör man det med en låt?

Det är okänt vatten för mig, men ALLT är okänt i början. Jag inser att jag förmodligen inte kan påverka något när det gäller låten, det är nog bara att hoppas på att låten får många lyssningar och att folk fastnar för den och därmed efterfrågar den!

Hur som helst är det ett häftigt nytt steg att ta för mig:

Snart fyra utgivna böcker och en låt på Spotify!

Jag hoppas att ni vill lyssna imorgon!

Här kan du läsa en alldeles färsk artikel från Alekuriren, en intervju med Rickard Linde om det nya singelsläppet: https://alekuriren.prenly.com/831/Alekuriren/311981/2020-06-23/14277679/Nodingebo-slapper-ny-singel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s