Tre bra skrivtips!

Jag har skrivit mycket om skrivtips här på bloggen. Både om mina egna skrivtips men också om andras. Och jag vet att många av er som läser min blogg vill ha användbara skrivtips.

Jag har skrivit det förut , och jag skriver det igen: Det finns inga mirakelskrivtips som funkar för alla. Det bästa skrivtipset för DIG är det som funkar för just dig i den situation du befinner dig i!

På Kulturopportunistens Youtube-kanal, Nordic Noir, finns det ett nytt videoklipp med fokusering på hur man ska hitta tiden till att skriva där Petronella Simonsbacka skriver om de tre bästa skrivtipsen som hon har fått.

Det är tre skrivtips från tre författare.

Sölve Dahlgren

Kim Kimselius

och mig!

Kolla in filmen här:

Tycker du det är bra skrivtips?

Vad är DITT bästa skrivtips?

Här hittar du Nordic Noirs film om mig: https://youtu.be/jz-L2N0Gs5Y

Och här hittar du Youtube-kanalen Nordic Noir: https://www.youtube.com/channel/UCGzZ3kSeMLfNzTKD2x5OpGQ

En tanke på “Tre bra skrivtips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s