Över 60.000 hits på bloggen.

Nu är det över 60.000 hits på bloggen.

Sedan jag startade bloggen 2017 har mycket hänt, och jag är så glad att jag har bloggen för det är perfekt att kunna gå tillbaka och se närmare på vissa händelser som varit. Ibland behöver jag kolla upp ett datum eller en siffra eller hitta en viss recension, och då har jag stor hjälp av den här bloggen. Sedan ”tvingar” mitt bloggande också mig att försöka hålla i och vara aktiv på sociala medier vad gäller mitt skrivande, och det är något jag verkligen tror har betydelse. Självklart är det viktigt med nya läsare till det jag skriver, och bloggen är grunden där. Jag kan ganska enkelt kolla upp tidigare statistik.

Jag hade aldrig tänkt mig att starta en blogg. Från början var det små, trevande inlägg om hur det kändes att ha blivit antagen av ett förlag och det var ju precis därför jag startade min blogg, för att kunna skriva om allt det här nya som jag fick vara med om. För jag visste ju att det fanns massor med andra skrivande människor som också kämpade för att bli antagna, som också kämpade för att få ut sin första bok.

Jag är stolt över min blogg, jag tycker om den. Jag är jätteglad över alla mina fina gästbloggare och jag är jätteglad över alla fina kommentarer på olika inlägg.

Tusen tack till alla som läser mina inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s