Jag pratar om skrivande och skrivtips i Kommunalarbetaren nummer sex.

Jag har ju glömt att berätta att jag blev tillfrågad av Kommunalarbetaren om jag ville prata om mitt skrivande och dela med mig av skrivtips.

Såklart jag ville det!

Det här är tredje intervjun i Kommunalarbetaren, och denna gång är det inte bara jag som intervjuas i artikeln utan också författaren Åsa Lindeborg. Känns kul att vara med i samma artikel som henne eftersom hon är författare till en bok som jag verkligen vill läsa, ”Mig äger ingen.”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s