Jag har en inspirationsvägg!

Vad gör man med de där fantastiska recensionerna man får?

Var gör man av det fina mailet man fått från någon som läst ens bok och blivit oerhört berörd?

De flesta skulle säga att man sparar de fantastiska recensionerna och det fina mailet, och givetvis gör man det.

Men jag tycker du ska gå steget längre.

Skriv ut, rama in och sätt upp på väggen. Sätt upp det någonstans nära din skrivplats. Den dagen kommer då du plötsligt får skrivkramp, den dagen när skrivandet känns motigt eller inte lika roligt längre.

Så är det för alla författare.

Allt går i vågor.

Ingen människa är skrivsugen alla dagar året runt.

Men den som har de där recensionerna och det där mailet på väggen, den författaren får lättare att komma tillbaka till känslan av vad det är som är så fantastiskt med skrivandet.

Ja, jag har en sådan vägg! Och ja, den ger mig massor av inspiration!

Däremot är den väldigt ouppdaterad, det sitter bara recensioner från min första bok Den blomstertid nu kommer uppe. Sedan jag ramade in dessa recensioner har det ju förstås hänt massor, eftersom jag släppt två böcker till. Och självklart vill jag ha upp recensioner från alla mina tre böcker, och gärna några fina mail jag fått skickat till mig också, för sådana mail finns.

Så det får bli ett kommande projekt, att uppdatera min författarvägg!

Men poängen med väggen är densamma.

Positiva recensioner stimulerar positivt tänkande när man skriver. Eller rättare sagt innan man skriver. För att få lättare att komma igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s