Nya tips från Skrivarpodden!

Ni som följer min blogg vet att jag brukar dela med mig av skrivtips och att jag gillar Skrivarpodden med Kerstin Önnebo.

Skrivarpodden är en mycket trevlig podd som den som vill kan följa på Facebook. Kerstin Önnebo lägger ut små filmsnuttar med författare som pratar kring en fråga eller ett ämne. Här hittar du filmsnuttar med både etablerade, mer ”kända” författare men också skrivande människor som står i begrepp att släppa sin allra första bok.

Jag har varit med i Skrivarpodden i sammanlagt nio små filmklipp, inspelade vid tre tillfällen under tre olika år på Bokmässan i Göteborg. Och jag har delat med mig av de flesta av dem här. Men jag vill poängtera att jag också gärna kollar in andras filmklipp, Skrivarpodden är en guldgruva för skrivtips.

En sak som alla författare tvingas handskas med är det här med att lära sig att ta kritik. Oftast är det så att den biten är väldigt svår i början, tills man inser att man behöver ta hjälp av en lektör och DÅ plötsligt VILL man ha kritik för att komma vidare. Exakt så var det för mig, och jag vet också att det varit så för väldigt många andra av mina skrivande kollegor.

Jag hittade ett klipp från Skrivarpodden där Nils Petter Löf beskriver precis detta.

Kolla in här:

Skrivarpodden hittar du här: https://www.facebook.com/skrivarpodden/

Här kommer bilder från mina egna olika Skrivarpodden-inspelningar:

Foto: Petronella Simonsbacka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s