Du som har läst någon av mina böcker, vad tycker du?

Vilken av de här böckerna är bäst?

Ja, det beror precis på vem du frågar.

***

Det är så intressant att få höra alla era åsikter, vilka scener som berört er och hur de har berört er, vilken karaktär ni tycker mest om och varför.

Jag blir jätteglad om ni hör av er med en kommentar när ni har läst någon av böckerna, man behöver inte skriva recensioner, man behöver inte sätta betyg. Det räcker med en kort ärlig kommentar! För mig som författare är mina läsares åsikter oerhört viktiga, alla läsares åsikter! ❤️

4 reaktioner till “Du som har läst någon av mina böcker, vad tycker du?

 1. Hej Maria!
  NU har jag läst din andra bok ”Allt blir återfött”. Har väntat på att ta mig tid.
  När jag läste ”Den blomster tid nu kommer” sträckläste jag den!!
  Tänkte att det blir nog samma med bok nr.2.
  OCH det blev det, började 20,30 och var klar 02,30 på natten!😂

  Jättekul att läsa hur det gick för karaktärerna.
  Bra flyt i handlingen.
  Man fick svar på en hel del frågor som bok nr.1 lämnade.
  Den innehöll allt som berör, kärlek, sorg, lycka mm mm.

  Tycker verkligen du har hittat ditt kall!
  Du ska vara/fortsätta som författare🤩
  Ser med spänning fram emot vad komma skall😜
  Kram Hanna

  Gillad av 1 person

 2. Hanna: Stort tack för din fina recension! Jag blir förstås jätteglad över det du skriver. Det är roligt att många skriver att de inte kan sluta läsa när de väl har börjat, det är mycket bra betyg. Och ja, jag känner också att jag hittat mitt kall. Jag kommer att fortsätta skriva böcker. Absolut! ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s