Att pussla ihop mina scener i deckare nummer två…

Det är vad jag håller på med. En stor del av bokens scener (inte alla, bara till en viss punkt i manuset) ligger nu utspridda på mitt bord i mitt författarrum.

Ja, bilden är extremt suddig, och det är meningen. Är den för skarp syns det nämligen vad som står på post it-lapparna, och jag vill ju inte att ni ska veta hur det kommer att gå. Jag vill ju att ni ska vilja lyssna på ljudboken istället!

När äldsta sonen flyttade ut och hans gamla rum blev ledigt ville mannen ha ett gästrum och jag ville ha ett författarrum.

Det blev ett författarrum.

(Jag lovade mannen att lösa övernattningsbiten för eventuella gäster som sover över.)

I början var mannen tveksam till att jag skulle kunna fylla upp ett helt rum, att jag skulle ha nytta av det. Idag är han inte det minsta tveksam längre. Det är fantastiskt att kunna ha ett bord där post it-lapparna kan ligga framme utan att det stökar ner resten av huset.

Jag älskar det rummet.

Älskar. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s