Intervju med mig i Allers!

Ett år sedan jag var med i Allers. Ett helt uppslag där jag fick prata om hur man fångar sin dröm och skriver en bok. Det var en fin intervju. Alltid väldigt roligt när man får ge skrivtips och försöka motivera andra. ❤️

Maria Richardsson

Jag är med i nya numret av Allers, nr 5! En intervju om att fånga sin dröm och skriva en bok! Hur man skapar tid och motiverar sig själv till att kämpa hela vägen från en idé till den färdiga romanen! På sidan 8 och 9 finns min intervju, bläddrar du vidare till sidan 10 och 11 kan du läsa fler tips från andra författare som Björn Hellberg, Mikael Niemi och Martin Widmark! 20180122_16165320180122_16144920180122_161534.jpgText: Ann-Sofie Lindell

Bild: Petronella Simonsbacka

Visa originalinlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s