Viktigt med reflektioner kring året som varit.

Funderar lite över allt det som har hänt det här året, det är ju massor!

2017 och 2018 sammanställde jag en liten årskrönika här på bloggen om allt det jag hade gjort och varit ute på som var kopplat till mitt författarskap, och det kommer givetvis en sådan även om 2019. Det är viktigt att kunna se tillbaka på saker och ting och fundera över det man gjort, och vad det har gett.

Vad hade jag kunnat göra annorlunda?

Hur ska jag jobba framåt?

Som sagt: En lite sammanställning över året som varit kommer om några dagar.

Och imorgon kommer årets sista gästbloggsinlägg, ett intressant inlägg med en intressant (och mycket trevlig) författarkollega! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s