Softardag med My Sweetest Punch.

Juldagen idag. Här hemma har vi det lugnt och skönt, och det känns oerhört gött! Ingen stress. Inga måsten. Och massor av julgodis!

En dag som denna reflekterar jag lite extra över det som varit och över det som komma skall.

Över mitt skrivande. Vad jag hittills uppnått, och vart jag är på väg.

De flesta inlägg om mitt skrivande här på bloggen handlar ju om mitt författarskap, om böckerna jag skrivit och om böckerna jag håller på med. Men mitt skrivande är ju mer än så. Jag är textförfattare också, och att skriva låttexter är också en del av den jag är.

En sak jag längtar efter är den nya plattan med My Sweetest Punch, den som ska släppas nästa år, den som har två låtar med som jag har skrivit texten till. Jag har hört studioinspelningarna av låtarna, och jag tycker det låter jättebra! Men eftersom de inte får delas än, så kommer istället min videoinspelning av en av ”mina” två låtar. ”They tell me”

My Sweetest Punch, Göteborg, 2019.

Text: Maria Richardsson

Musik: Rickard Linde

Gillar du gruppens sound så hittar du deras tidigare plattor på Spotify. Sköna låtar att lyssna på tycker jag. Två av mina favoriter är ”God don’t leave me here” och ”At stake.” Vilken låt är din favorit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s