Nu har jag fått hem första numret av Författaren.

Från och med första januari är jag medlem i Sveriges Författarförbund. Det var en viktig milstolpe att få bli medlem där.

Igår kom första numret av medlemstidningen ”Författaren” i brevlådan. Inte många likheter med ”Kommunalarbetaren”, tidningen från mitt förra fackförbund. Men det var väl inte särskilt väntat heller. Många som byter yrke kanske ändå har vissa likheter med det tidigare jobbet, men två extremt olika tidningar visar ganska tydligt hur stor skillnaden är.

Nu jobbar jag ju visserligen som matdemonstratör för olika produkter på Brand Impact, fast skillnaden är att nu är det mitt extrajobb. Och skrivandet mitt huvudjobb. Och jag är så oerhört glad för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s