15 december – Skrivtips nr 15!

Maria Richardsson

Idag är det den 15 december, och detta innebär att det är dags för skrivtips nummer 15.

Du kommer att behöva stöttning.

De dagar det tar emot att skriva eller du känner att du inte riktigt får ihop det kan det vara guld värt med någon som tror på dig. Helst naturligtvis någon som förstår hur det är. Alltså någon annan skrivande människa. Men om ingen av ens vänner har samma intresse då?

Det finns många olika skrivkurser, där du träffar likasinnade. Eller så söker du efter dem på olika forum på nätet. Själv tycker jag att Facebook funkar alldeles utmärkt, det är bara att söka runt bland olika grupper och fundera vilken grupp som skulle passa dig. När du väl har gått med i en sådan grupp så löser sig nog det mesta per automatik. Det kommer att finna många andra som är i din situation.

Byt erfarenheter, stötta…

Visa originalinlägg 44 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s