6 december – Skrivtips nr 6!

Maria Richardsson

Idag är det den sjätte december, och här är mitt sjätte skrivtips.

Låt dig inspireras av allt när du skapar din story och dina karaktärer. Begränsa dig inte. När jag skriver låter jag mina egna egna erfarenheter och tankar ligga till grund för allt jag skriver. Jag funderar över vilken typ av bok jag vill skriva och vad jag vill säga med den. Sedan låter jag mig ta intryck av allt jag upplevt och allt jag bevittnat. Jag funderar över sådant människor runt omkring mig varit med om, jag funderar över filmer jag sett, böcker jag läst, serier jag följt, tidningsartiklar jag läst.

***

Skrivtips nummer 6:

A: Fundera över VARFÖR du vill skriva din bok, VAD du vill säga med den.

B. Utgå från dina egna erfarenheter och tankar.

C. Ta inspiration från ALLT, begränsa dig inte!

***

Imorgon är det den sjunde december, och då kommer mitt sjunde…

Visa originalinlägg 6 fler ord

En tanke på “6 december – Skrivtips nr 6!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s