Idag har jag haft signering i Karlsborg.

Kolla in min mysiga hörna mitt i bokhandeln!

Jag satt i fotöljen till höger i bild och den som ville komma och prata kunde sitta till vänster. Det blev en del signerade, och en hel del samtal. Om handlingen i mina böcker, om min kommande ljudbok, om författarskapet och om skrivkursen som förhoppningsvis kommer igång i Karlsborg längre fram.

Ett extra plus till den stora fina affischen på väggen utanför affären. Den här:

En mysig dag! ❤️

En tanke på “Idag har jag haft signering i Karlsborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s