På onsdag blir det författarevent i Ronneby!

På onsdag, den 27 november ska jag till Ronneby på författarbesök.

Jag kommer att befinna mig på Ellens café och bokhandel mellan klockan 18.00 och 20.00. Jag kommer att berätta om mig själv och mitt skrivande. Om hur mina böcker har kommit till, hur jag har fått dem utgivna på traditionella förlag och vad det är för skillnad på att skriva för papper jämfört med att skriva direkt för ljud.

Jag hoppas på många frågor, det är alltid roligt. Kanske vill du veta hur jag skapar mina karaktärer, hur jag skapar skrivtid i en fullbokad kalender eller hur jag hanterar skrivkramp?

*

Här finns mer info om kvällen:

https://www.facebook.com/events/793825931055177/

Anmäler dig gör du genom att maila hit: ellensbokcafe@gmail.com

*

(Foto i detta inlägg: Chatrin Carlsson)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s