Jag behöver nya visitkort!

Jag beställde nya visitkort i maj. Och nu är det november. De flesta av mina 500 visitkort är … snart slut.

Det är ju helt fantastiskt!

Mitt visitkort finns alltså hemma hos många människor, i många olika hem.

Eftersom jag har fler event på gång framöver måste jag beställa nya visitkort. Så nu har jag testat lite nya designer på Vistaprint.

Jag hade inte tänkt att jag skulle ha en bild på mig denna gången, men när jag inte hade det såg det väldigt tomt ut med bara text och den ensamma loggan till Marias Författartjänst. Loggan behövde lite sällskap. Nu ser den inte så ensam ut längre! 🙂

Bilden är alltså en förhandsgranskning av hur visitkortet skulle se ut om jag beställde nu. Jag kan rekommendera Vistaprint, har beställt visitkort därifrån förut och även min roll-up. Om du skaffar dig ett konto kan du testa dig fram och prova olika designer, spara dem och sedan gå tillbaka och titta innan du bestämmer dig. Mycket praktiskt!

http://vistaprint.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s