Snart bokmässa i Skaraborg och jag ska vara med!

Lördagen den 19 oktober och söndagen den 20 oktober är det bokmässa i Töreboda.

Jag kommer vara med, och den som vill kan förstås komma dit och kolla in mina böcker och /eller köpa dem signerade.

(Våroffer är ännu inte utkommen, det är en deckare som släpps framöver som ljudbok på Lind & Co. Den utspelar sig i Skövde)

*

Du kan också prata skrivande med mig, och jag berättar gärna om hur jag jobbar om du vill få din bok lektörsläst av mig, eller vill anlita mig för att lämna textrespons på något du skrivit. Jag tar med prislista, och naturligtvis får jag väl ha någon form av specialerbjudande på mässan. 😀

Kommer du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s