Tävlingen avslutad!

De som har koll på mina tidigare inlägg vet att jag har haft en tävling där man kunde vinna ett exemplar av min nya bok Och allt blir återfött. Tävlingen gick ut på att man skulle gilla inlägget om tävlingen, dela eventet om releasen samt motivera varför man ville vinna boken. Och när det gäller motiveringen kunde man välja att motivera här på bloggen eller på Facebook. Jag har såklart läst alla motiveringar, och det är ju alltid svårt att välja ut en av dessa när man tycker om alla motiveringar.

Men denna gång går priset till Kikki Sandström med denna motivering:

”Jag vill vinna boken därför att jag är jättenyfiken på ditt författarskap och därför att jag behöver läsa en bok i denna genre.”

Grattis till din bok Kikki!

Gå in på fliken ”Kontakta mig” och skriv din adress där så kommer boken hem till dig!

(Och efter att du har läst den hoppas jag förstås att du hör av dig med dina åsikter om den.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s