Coolt t-shirttryck!

Plötsligt dök den här bilden på den här t-shirten upp i mitt flöde. Tyvärr vet jag inte var man beställer den, kanske någon annan som vet?

En sådan skulle jag absolut kunna tänka mig. Vad säger ni andra, ni som skriver?

Och visst är det väl lite så. Mina böcker är ju inga rena självbiografier, men visst använder jag mig ofta av människor som på något sätt gjort mig illa när jag skapar vissa bikaraktärer. Även om jag oftast inte snor en person rakt av utan mer plockar ihop från flera olika…

En tanke på “Coolt t-shirttryck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s