Skövde: Med nya ögon.

När jag skrev Våroffer, boken om ”min” polis Lena Borell och hennes kollegor i Skövde som kommer ut som ljudbok på Lind & Co framöver, gjorde jag det med olika kartor bredvid mig. I vissa kapitel åks det bil, då gäller det att ha koll på om det är högersvängar eller vänstersvängar som ska göras. Jag har också funderat över vissa detaljer, som vägbulor (exakt var på gatan dyker de upp?) och diken (finns det verkligen diken där jag säger att det gör det?)

Nu när jag skriver på deckare nummer två märker jag att jag börjar bli bättre och bättre på Skövdes gator, var de finns och hur man tar sig dit.

När jag åker eller går förbi ett område som är med i boken tänker jag ”Där bor Adam” eller ”Den skogsdungen gick Martin förbi.”

Det känns både lite märkligt och häftigt på samma gång!

Här kan du läsa mer om boken:

Våroffer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s