Work in progress – webbradioprogram på gång!

Har du funderat över vad du skulle prata om om du fick möjligheten att göra ett eget radioprogram på max 45 minuter?

Det har jag!

Jag har nämligen fått en inbjudan till att göra just ett sådant program och idag har jag börjat spela in ljudfiler.

Programmet ska bli en del av WebbRadio Ariton som finns på Ariton Förlags hemsida, och orsaken till att jag får möjlighet till detta är min medverkan i förlagets kommande antologi Skriv om ditt liv som släpps i slutet av september.

Så här ser den kommande boken ut:

Just nu håller jag på och räknar på hur många låtar jag ska spela, och framförallt vilka låtar. Och jag har spelat in mig själv när jag pratar både snabbt och sakta för att jämföra vilket som blir bäst. Eller mindre sämst, kanske man ska säga, för jag tycker alltid det är lite jobbigt att lyssna på min egen röst, haha. Men jag börjar nog vänja mig snart, har lyssnat på olika versioner av min röst hela dagen. Och ja, jag får nog prata lite snabbare!

Den som vill lyssna på andra program som ligger inne på Ariton Förlags hemsida gör det här: http://aritonforlag.se/tag/webbradio-ariton/

Hoppas ni vill lyssna på mitt program när det blir färdigt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s