Som i ett lyckorus!

Jag känner mig fortfarande tagen av den fantastiska dagen igår. För allra första gången läste jag ett stycke från ”Och allt blir återfött”, min kommande bok som släpps på Lindskog Förlag i höst.

Efteråt kom det fram några för mig okända kvinnor som tyckte att stycket hade varit fantastiskt bra och att jag beskrev svartsjuka på pricken. Och så var de väldigt intresserade av att köpa uppföljaren när den släpps.

Hur känns detta för mig som författare? Jo, det är förstås en fantastisk känsla, som om jag riktigt kan känna hur energin fylls på inom mig. Och även såhär dagen efter är jag kvar i den känslan. Naturligt hög. Ja, ungefär så! ❤️

Pst! Såhär kommer den se ut, min fina bok som jag vet att många går och väntar på:

2 reaktioner till “Som i ett lyckorus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s