Funderingar kring en logotyp


Idag funderar jag över det här med logotyp.

Jag skulle behöva nya visitkort, det är nämligen kraftig åtgång på de jag har, vilket är väldigt roligt.

Den här sidan heter ju Marias Författarblogg, och jag gillar namnet, men den har ju med tiden växt till att vara så mycket mer än bara en blogg, det är ju mer av en författarhemsida där bloggen bara är en del av sidan.

Och en del av hemsidan är min firma Marias Författartjänst där jag erbjuder olika typer av författartjänster. Det namnet är bra eftersom det tydligt visar exakt vad det är, nämligen just författartjänster.

Men helst skulle jag nog vilja hitta en logotyp som både kunde vara namn på hela författarhemsidan, men också författartjänsterna jag erbjuder. Det skulle bli väldigt fina visitkort om man hade en sådan logotyp. Och man kunde använda samma logotyp på allt från fakturor och mail till reklamtryck på ryggsäckar, kaffemuggar och bokmärken. Och som sagt visitkort.

Jag har en tanke på vad jag skulle kunna ha för logotyp, jag måste bara komma fram till om den är bra nog. För det måste vara ett namn som funkar för både författarhemsidan och författartjänsterna, och som dessutom på något sätt kopplar till mig och mitt skrivande.

Det måste vara ett namn som är bättre än Marias Författarblogg och Marias Författartjänst, är det inte det så är det ju bättre att fixa en logytyp till Marias Författartjänst istället.

Här tar jag jättegärna emot era åsikter och förslag.

Hur hade ni resonerat om ni var i min situation?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s