Jag har väldigt fullt upp just nu!

Foto: Petronella Simonsbacka

Det har börjat hända en hel del saker runtomkring mig nu, saker som har med mitt skrivande att göra. Som jag tidigare berättat så kommer Och allt blir återfött ut till hösten. Det är uppföljaren till Den blomstertid nu kommer, och just nu är det förhandling kring bokomslag och baksidestext samt diskussion om texten. Ska något ändras i manuset, och i så fall vad?

Men det är också andra saker på gång, saker som fortfarande är lite hemliga och därför kan jag i nuläget inte berätta mer än så … men det är något jag jobbar med ganska intensivt just nu, något som känns oerhört spännande. (Så fort jag får gå ut med det så får ni förstås info här på bloggen!)

Min Skrivarkurs Att skriva en bok på Studiefrämjandet här i Skövde är i full gång, och det känns väldigt bra! Och till hösten planeras fortsättningskurs.

Ytterligare en rolig sak är att jag just nu får fler och fler bokningar i min firma Marias Författartjänst, och det är ju superkul!

I ärlighetens namn är det väldigt fullt upp just nu …

2 reaktioner till “Jag har väldigt fullt upp just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s