Igår hade jag en föreläsning om mitt författarskap i Skultorp!

Igår var en smått fantastisk dag!

Inte nog med att jag fick en recension med högsta betyg på min bok Den blomstertid nu kommer, jag hade också förmånen att vara inbjuden till att få hålla en föreläsning om mitt författarskap på Johannas hörna i Skultorp. (Jag har aldrig varit där förut men det var ett jättemysigt café med smarriga räkmackor!)

Som alltid när jag ska prata inför andra människor är jag oerhört nervös innan, men när jag väl har börjat prata är det nog nästan svårt att få stopp på mig! För som författare är det ju förstås fantastiskt att få prata om hur jag lyckades bli utgiven, hur jag jobbar med karaktärer och vad jag har på gång framöver.

Innan föreläsningen tänkte jag ”Herregud, vad ska jag prata om?”

Efter föreläsningen kändes det snarare som om jag hade kunnat hålla igång hela natten!

En annan rolig sak var ju förstås att jag fick sålt flera böcker!

En del av er som läser detta har förmodligen ingen aning om var Skultorp ligger, och många undrar förstås vad jag gjorde just där.

Skultorp är en tätort i Skövde kommun ca 5 km söder om Skövde, och det är där jag är uppväxt! Jag bodde där hela min barndom och flyttade därifrån i samband med att jag flyttade hemifrån när jag var 17.

Jag har inte varit där på hur många år som helst, men när jag var där igår fick jag mersmak. Jag åker säkert dit någon gång framöver och kollar in ställena jag bott på där och går en promenad genom samhället och tänker tillbaka på hur det var.

Fotot är taget av Johanna Carlsson på Johannas hörna.

2 reaktioner till “Igår hade jag en föreläsning om mitt författarskap i Skultorp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s