Min bok har varit högre upp i Sverige än vad jag har!

Visst ser ni den?

En klar fördel med Den blomstertid nu kommer är färgen, den är lätt att få syn på, även bland andra böcker.

Fast så här syns den ju förstås ännu bättre!

Bilderna är från gymnasiebiblioteket i Älvsbyn, och det är verkligen häftigt att se att min bok har varit högre upp i landet än vad jag har. Och den ska dessutom finnas ännu längre norrut, vilket verkligen är superhäftigt!

Bilder som dessa här ovan är sann vardagslycka för en författare, i alla fall för den som skriver detta inlägg. 🙂

Foto: Inger Gustavsson.

2 reaktioner till “Min bok har varit högre upp i Sverige än vad jag har!

  1. Synd jag inte kom upp till Kalix också och kunde fota boken på det bibliotek et. Men det var kul för damen som jobbade extra när jag var och frågade i höstas sa att hon skulle ta hem den till sin gymnasieskola.
    Synd jag inte träffade henne själv, men hon var lärare jobbade bara extra på bibblan i Älvsbyn. Det hjälper när jag som älskar boken pratar gott om den👍😂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s