Omslagsförslag till kommande boken.

Till hösten kommer uppföljaren till Den blomstertid nu kommer ut på Lindskog Förlag. Och det är inte bara en lång väntan dit, om nu någon trodde det. Nej, jag förväntar mig att det blir en hel del jobb för att få boken redo för tryck. Jag minns hur det var med förra boken när det gällde diskussioner fram och tillbaka om olika scener, och det lär bli likadant den här gången. Men, det är något att se fram emot även om det stundtals kommer att kännas jobbigt, för jag vet ju att både jag och förlaget har samma mål: Nämligen att få slutprodukten, alltså boken så bra som möjligt! 🙂

Nu har jag också fått en massa olika omslagsförslag att titta på, och det är roligt för när omslagsförslagen kommer känner man att det ändå närmar sig …

Det här är en bild från förra gången, när jag fått hem mina nya, fina böcker. Jag kommer ihåg att det dröjde ganska länge innan jag vågade bläddra i boken, jag var livrädd att jag skulle hitta en massa fel.

Undrar hur det blir den här gången, om det blir samma sak eller om jag sliter upp kartongen och börjar bläddra omgående?

2 reaktioner till “Omslagsförslag till kommande boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s