Någon gång ska jag skriva en poesibok.

(Bilden visar en detalj från omslaget till Den blomstertid nu kommer)

Jag har tankar på att skapa en bok med mina dikter. Jag använder ordet ”skapa” därför att jag inte har bestämt formen än. Om det ska vara en bok bestående av enbart poem eller om den ska ha någon annan form, exempelvis med fotografier som illustrerar texten.

Detta är ingenting jag jobbar aktivt med, utan det är mer en tanke som jag återkommer till då och då.

Jag har alltid ett huvudprojekt som jag arbetar aktivt på, och det huvudprojektet är min första prioritering. Men vid sidan av har jag flera sidoprojekt som jag passar på att spåna vidare på de dagar jag inte kommer vidare med huvudprojektet, för sådana dagar kommer alltid lite då och då.

Ett av mina sidoprojekt är just att skriva poem: låttexter och dikter.

Jag är inte en person som tänker ”Nu ska jag skriva en bok med dikter”, och sedan sätter mig ner och skriver alla dessa dikter som behövs för att få ihop min poesibok. Nej, jag är en samlare. Jag samlar ihop dikterna jag skriver och sparar dem i en mapp. Först när jag har det antalet dikter som jag känner att jag skulle behöva, först då kommer jag att jobba aktivt med det projektet. Så därför är det ännu inte mycket mer än en tanke på något jag vill göra längre fram … men det är en mycket trevlig tanke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s