Fina ord om mig som författare idag.

Jag noterar att Petronella Simonsbacka (min gästbloggare, mars -2018) gör ett inhopp på bloggen epiloger.blogg.se idag. Hon lämnar sitt bidrag till Författares topplista där hon listar fem av sina favoritförfattare.

Jag blir mycket hedrad när jag ser att jag är nämnd som en dessa fem.

(Att vi känner varandra gör ju inte att jag blir mindre hedrad.)

Så här skriver hon:

Maria Richardsson: Hon är en vanlig person som skriver ovanligt bra om svåra och angelägna ämnen. Jag har väntat i mer än ett år på att få veta vad som hände med Sofi och jag kommer tyvärr att få vänta ett halvår till, eftersom uppföljaren till ”Den blomstertid nu kommer” släpps av Lindskog förlag först hösten 2019.

***

Den som är intresserad av vilka de andra fyra författarna är hittar hennes lista i sin helhet här: http://epiloger.blogg.se/2019/february/forfattares-topplista-del-6.html

Och den som vill läsa mer om Petronella kan antingen söka på hennes namn här på Marias Författarblogg, eller besöka hennes blogg: https://petronellasforfattarliv.wordpress.com/

Fotot på mig och Petronella är taget av Chatrin Carlsson en härlig sommardag förra året, och när jag ser den inser jag hur mycket jag längtar efter ljus och värme igen … 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s